Nieuws Cross Event

aug 23, 2015

NIEUWS UPDATE /PERSBERICHT


 MC DE WIEKE Cross Event 2015 - 6e editie

Zaterdag 5 September-Westerhaar (Ov) 

Dit jaar organiseert motorclub de Wieke uit Westerhaar al voor de 6e maal het jaarlijkse motor cross event meetellend voor de Twentecup competitie 2015. Het cross event wordt wederom georganiseerd op het voormalig feest terrein aan de Schuineweg in Westerhaar in het centrum van Westerhaar. De unieke locatie in het midden v/h dorp biedt de bezoekers de mogelijkheid het gehele circuit te overzien en op die manier maximaal van dit motorsport spektakel te genieten. 

De baan wordt net als vorige jaren aangelegd in samenwerking met de gebroeders Kromhof.

Dit staat garant voor een uitdagende baan maar zeker geschikt voor alle nivo’s en leeftijden.

De layout v/d baan is al te zien op de website van www.mcdewieke.nl.

Net als afgelopen jaar, zal ook dit jaar Ceriel Klein Kromhof (http://www.cerielmx.nl/ ) zelf deelnemen aan de wedstrijden, zodat dit garant staat voor spektakel en MotoCross op top niveau Westerhaar. Ceriel is op dit moment de lijst aanvoerder in het ONK MX1 (Open Nederlands Kampioenschap) en met nog 2 wedstrijden te gaan is hij de grote favoriet voor de MX1 titel.

Naast Ceriel hebben we natuurlijk nog een aantal lokale favorieten zoals Robin Nijkamp, Joey Bak en tal van vaste Twentecup rijders die zeker zullen proberen om Ceriel v/d overwinning af te houden. 

Bij de Jeugd hebben we naast tal van lokale toppers uit Twenterand, bij de 85 cc het grote talent Rick Elzinga (http://www.rickelzinga.nl/ ) uit Zenderen, die op dit moment aan de leiding gaat Nederlands kampioenschap. Rick is met zijn 13 jaar en 1 v/d meest talentvolle crossers van Nederland, en rijdt al mee in de top van Europa. 

Net als voorgaande jaren telt het evenement ook mee voor de Twentecup competitie 2015

De Twentecup is een competitie die wordt verreden gedurende het gehele jaar op verschillende circuit in Twente. Er wordt gereden in vele verschillende klassen, van jong tot oud en van hobby rijders en bromfiets klasse tot de superklasse 

Voor verdere informatie en het laatste nieuws verwijzen we graag naar de website: http://www.mcdewieke.nl/index.php?page=nieuws-cross-event

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige pagina: Sponsoren
Volgende pagina: Deelnemers


Hoofd Sponsoren Cross Event
MC de Wieke 2017

  •   

 


U bent bezoeker 598455.
Vanaf 30 Augustus 2013.