Hoofdpagina

apr 17, 2007

VERSLAG TOERWEEKEND 2006-ZWARTE WOUD


Eindelijk, daar is dan alsnog het verslag van het toerweekend 2006. De vertraging is ontstaand doordat het clubblad is komen te vervallen waarin dit verslag geplaatst zou worden, en dat de site een tijdje uit de lucht is geweest vorig jaar.
Hier volgt dan het verslag door de vaste verslaggever (GERWIN !!!) v/h motorweekend 2006, naar het Zwarte woud:

Vrijdag 2 juni

Het is de bedoeling dat we om 7 uur verzamelen bij de familie Jager.

Met goede zin naar Westerhaar, nog even tanken, en op tijd aangekomen aan de hoofdweg, hoefde ik niet lang te zoeken want er stonden al bromfietsen.

Nog even een lekker bakkie koffie en de 4-daagse kon beginnen.

(Trouwens zonder Frank die kwam de zelfde dag na en nam de snelste route.)

Via Enschede, A 31 richting Keulen rijden we richting zuiden. Eerst wel autobahn maar vanaf Koblenz binnendoor richting Karlsruhe. Vanaf Baden Baden gaat het binnendoor, de omgeving wordt steeds mooier, veel bochten en haarspeld bochten. Frits stopt regelmatig om bij te kletsen en af en toe wat te drinken.

Tegen het eind van de middag hebben we nog contact met Frank. Frank zegt:”zit iets voor Baden Baden, als ik er ben zal ik wat te drinken in doen.”…….die dag mut nog kommen……

Aangekomen bij Klaus in Oberwolfach nemen we een biertje, die hadden we ook wel verdient…. Even later de motoren wegbrengen, omkleden en etenstijd.

Nog even nakletsen en dan is het ook al gauw bedtijd.

Dag twee

 Om 7 uur worden we gewekt door mobieltje van Frank (ring ring ring). Dit ongeveer tien keer achter elkaar…..

Even douchen en een goed Duits ontbijt. ( niet alles is klooten in Duitsland). Om half tien beginnen we aan een route uitgezet door Frits en Klaus. De rit zal ons nog verder naar het zuiden brengen, trouwens hoe verder de tourrit hoe mooier het wordt.

Ook op dag twee doet Frits veel stops om het geheugen op te frissen. TROUWENS nog even wat anders, Chiel kon niet mee naar zuid Duitsland maar wie komen we daar wel tegen op de brug, CHIEL!!! Mooie kerel dat je er bent!!!

Na een mooie dag rijden komen we tegen de avond aan bij Klaus (restaurant Zur Linde), trinken was en brengen de motoren weg. Die staan mooi droog in een garage box.

Even onder de pomp en we kunnen eten.

Het eten was trouwens wat de pot schaft, maar wel goed! En zo is de zaterdag ook al weer voorbij.

 

Dag drie

 We gaan vandaag, zondag, twee kleine routes rijden, want er is GP op de teevee. We rijden ’s morgens een mooie route en proberen voor twee uur terug te zijn. En dat lukt ook.

We kijken GP en eten wat bij  Klaus, trouwens mooie spannende GP die middag, en rijden ’s middags nog een route die Klaus heeft uit gestippeld.

 

 

Die stond nergens goed vermeld. Een stuk of wat keer verkeerd gereden, maar komen toch op plek van bestemming, hoog in de bergen bij een uitkijkpost.

Akse, Hennie en Frank zijn vandaag niet mee, de bejaarden zijn een beetje moe.

Hans blijft ’s middags thuis biertjes drinken.

Aan het eind van de middag komen we aan in Oberwolfach, het is super weer, maar erg  rustig en gaan op het terras zitten.

We vragen de serveerster waar iedereen is. Zegt ze: die liggen op bed (WATTJES).

’s Avonds voor het eten moeten we 120 treden naar beneden, maar het uitzicht over her dorp is perfect voor de meesten van ons. Opa, Akse en Hans slapen kort naast het restaurant, die kunnen het afkruipen, wat bijna nodig was de laatste avond.

Als je vanaf de middag aan het bier zit, dan is het om tien uur ’s avonds net een bejaarden soos. Het was net of er russisch werd gekletst, en er lag iemand met de kop op tafel. Maar al met al was de een na laatste dag ook een super gezellige dag!


Dag vier

 De laatste dag is aangebroken en we kunnen allemaal iets eerder ontbijten om acht uur, zodat we om negen uur kunnen vertrekken. Volgens Frits wordt het een lange rit. Via mooie routes door Duitsland, via Frankrijk naar Saarbrucken richting het noorden.

 

 We rijden vandaag veel autosnelweg om niet te laat terug te zijn, doen af en toe een snelle tank en koffie pauze en komen al snel aan het eind van de middag aan bij cafe Holthuis, waar we nog even wat eten en drinken en wordt de 4-daagse hier beëindigd!

 

Dit alles had ook in drie kwart regel gekunt:

Veel motorrijden, beetje eten, veel bier drinken en donders zeuren dat volk van de wieke.

Ik vond het SUPER gezellig!!

Van mijn kant bedankt MC de Wieke en Fritsie!!!!

 

                                                                               Gerwin de vaste reporter !!!

 

 

 

 

 


Volgende pagina: De Club


SPONSOREN WEBSITE MC DE WIEKE:
Stukadoorsbedrijf G. Kuilder en Zn. bv


Uw advertentieU bent bezoeker 598450.
Vanaf 30 Augustus 2013.